گالری عکس

» باجی چیست همراه با آموزش درست کردن باجی

  • تاریخ : ۲۳ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


باجی چیست همراه با آموزش درست کردن باجی

باجی به سبزیجاتی گفته می شود که به خمیر آغشته شده و در روغن داغ سرخ شده اند و بیشتر , همراه غذای اصلی سرو می شوند . باجی به عنوان پیش غذا همراه سالاد و سس ماست بسیار لذیذ است

مواد لازم برای تهیه باجی :

آرد نخودچی ۱۷۵ گرم

جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری

نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به مقدار لازم

تخم گشنیز پودر شده ۲ قاشق چای خوری

ادویه گرام ماسالای پودر شده ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه پودر شده ۱ قاشق چای خوری

دانه فلفل قرمز کوبیده شده نصف قاشق چای خوری

گشنیز تازه پاک و ریز خرد شده ۲۰ گرم

پیاز حلقه ای خرد شده ۲ عدد

تره فرنگی حلقه ای خرد شده ۱ عدد

گل کلم گل گل و لانچ شده ۲۰۰ گرم

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

ماست ۱۵۰ گرم

نعنای پاک و ریز خرد شده ۲۰ پگرم

سیر کوبیده شده ۱ حبه

 

ادویه گرام ماسالا

یک قاشق سوپ خوری تخم گشنیز , یک قاشق سوپ خوری زیره , یک قاشق چای خوری فلفل سیاه , یک قاشق چای خوری فلفل قرمز , یک قاشق چای خوری پودر سیر و نصف قاشق چای خوری میخک را در تابه ای داغ روی حرارت متوسط ریخته و تفت دهید تا کمی تیره رنگ شود سپس یک قاشق چای خوری زنجبیل پودر شده به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید تابه را از روی حرارت برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شوند دانه های یک قاشق چای خوری هل را از پوسته جدا کرده و به همراه ادویه های سردشده آسیاب کنید . همچنین می توانید این ادویه را بصورت آماده از سوپر مارکتها تهیه کنید

طرز تهیه باجی :

آرد نخودچی را به همراه جوش شیرین و کمی نمک در ظرفی مخلوط ودوباره  الک کرده. پودر گشنیز , ادویه گرام ماسالا , نیمی از زردچوبه, فلفل قلرمز و گشنیر تازه را به آن بیفزایید  و هم بزنید. مایه آماده شده را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هریک را داخل ظرفی بریزید

پیاز , تره فرنگی و گل کلم را داخل ظرف ها بریزید  به هریک از آن ها , به اندازه سه تا چهار قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید و هم بزنید تا بصورت خمیر در آیند

از خمیر آماده شده با قاشق بردارید و در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید (روغن جوش) سپس روی حوله کاغذی قرار دهید. تا روغن اضافی آن ها گرفته شود

در این فاصله ماست , نعناع , سیر و بقیه زردچوبه را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا سس یکدستی به دست آید . سپس آن را در کاسه ای کوچک بریزید . لقمه های آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و همراه سس ماست سرو کنید

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.