گالری عکس

» طریقه درست کردن ریسی بیسی غذای مخصوص ونیز ایتالیا با شیوه کاملا سنتی

  • تاریخ : ۲۲ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


طریقه درست کردن ریسی بیسی غذای مخصوص ونیز ایتالیا با شیوه کاملا سنتیاین مقدار مواد برای درست کردن ریسی بیسی برای دو نفر و در بیست دقیقه آماده سازی و در بیست و پنج دقیقه هم پخته می شود و در سطح متوسط است

مواد لازم برای تهیه ریسی بیسی

برای درست کردن ریسی بیسی به این مواد نیاز داریم :

پیاز رنده و آب گرفته ۱ عدد

کره ذوب شده ۴ قاشق سوپ خوری

کنسرو نخود فرنگی بدون آب ۴۰۰ گرم

استاک مرغ ۸۵۰ میلی لیتر

ریزوتو شسته و ابکش شده ۲۰۰ گرم

نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به مقدار لازم

برگ جعفری پاک و ریز خردشده ۲۰ گرم

پنیر پارمزان رنده شده به مقدار لازم

سبزی دلخواه پاک و خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه ریسی بیسی

برای درست کردن این غذای ونیزی یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته را در قابلمه چدنی حاوی چهار قاشق سوپ خوری کره ذوب شده به مدت ده دقیقه تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود سپس نخود فرنگی را به آن بیافزایید و به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید

استاک مرغ را  به تدریج به قابلمه بیافزایید , حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید , سپس حرارت را ملایم کنید , در قابلمه را بگذارید تا به مدت ده دقیقه بپزد در این مدت گه گاهی مواد را هم بزنید

پس از این مدت  , ریزوتو را همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه بیافزایید , حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و آب آن کاملا تبخیر شود , سپس حرارت را  ملایم کنید تا به مدت پانزده دقیقه ریزو تو نرم شود

پس از این جعفری و پنیر پارمزان به قابلمه اضافه کنید , ریسی بیسی را در ظرف مورد نظر ریخته روی آن مقداری پنیر پارمزان و سبزی دلخواه را بریزید و سرو کنید

در صورت تمایل می توانید به جای استاک مرغ , از همان مقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.