گالری عکس

» چگونه شکم پاره بدون روغن درست کنیم

  • تاریخ : ۱۷ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


وقتی بادمجان و گوشت چرخ شده را می بینیم بنظر اولین چیزی که می آید شکم پاره است  ولی شکم  پاره ای خوب است که کم روغن باشد  اگر شکم پاره خیلی زیاد دوست دارید ولی رژیم هستید و یا برایتان سخت است که شکم پاره را سرخ کنید بدون روغن این شکم پاره را درست کنید این شکم پاره بدون روغن از بهترین شکم پاره ها است

راز درست کردن این شکم پاره این است که بادمجان با آب خودش پخته می شود و خیلی کم روغن زیتون دارد تا فقط بادمجان نرم شود سپس مواد داخل بادمجان را پر می کنیم و در فر می پزیم  بادمجان در فر بهتر می پزد  سپس آماده خوردن است با استفاده از برنج بسیارعالی و بی نظیر می شود

این مقدار برای ۵ عدد در بیست دقیقه آماده سازی شده و در بیست دقیقه هم پخته می شود

 مواد لازم برای تهیه شکم پاره بدون روغن

بادمجان ۵ عدد

روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای داخل شکم پاره

گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

پیاز  ۱ عدد

سیر ۱ حبه

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای حوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

 مواد لازم برای تهیه سس شکم پاره :

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری

آب ۱.۵ لیوان

طرز تهیه شکم پاره بدون روغن :

بادمجانها را یک در میان پوست گرفته و ساقه آن را نمی بریم  در آب و نمک بمدت پانزده  دقیقه قرار می دهیم  سپس آبکش کرده و باحوله کاغذی خشک می کنیم

اکنون بادمجانها را در تابه می چینیم  روی آن روغن زیتون می ریزیم و دربش را قرار داده و گاه زیر رو رو  کرده تا با آب خودش نرم شود ده دقیقه به همین شکل بپزیم کافیست لازم نیست زیاد نرم شود

وقتی بادمحانها نرم شد در ظرف مخصوص فر قرار داده و با  کمک چاقو وسط بادمجان ها را برش داده  و مواد داخلی را پر میکنیم

برای درست کردن مواد داخل شکم پاره در تابه روغن زیتون ریخته و پیاز را در آن تفت میدهیم  گوشت چرخ شده را می ریزیم  و تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی , سیر رنده شده و رب را می ریزیم و خوب هم می زنیم وقتی آبش را کشید نمک و ادویه جات را می ریزیم از حرار ت برمی داریم  و داخل شکم پاره ها را پر می کنیم

آب و رب را خوب ترکیب کرده و این سس را روی بادمجان ها در  فر می ریزیم

در فر ۱۸۰ درجه بمدت پانزده دقیقه قرار داده تا بپزد

از فردر آورده و رویش جعفری ریز خرد شده ریخته و سرو میکنیم

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.