گالری عکس

» بهترین و خوشمزه ترین دستور کته مخلوط

  • تاریخ : ۱۵ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


بهترین و خوشمزه ترین دستور کته مخلوط

کته مخلوط برای چهار نفر و در پانزده دقیقه آماده سازی و در چهار ساعت و نیم هم پخته می شود

مواد لازم برای تهیه کته مخلوط

نخود نصف پیمانه

گندم نصف پیمانه

جو  نصف پیمانه

لوبیا سفید نصف پیمانه

عدس نصف پیمانه

ماش نصف پیمانه

گوشت گوسفندی مکعبی خرد شده ۴۰۰ گرم

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد

زردچوبه پودر شده ۱ قاشق چای خوری

پیاز داغ خلالی خرد شده ۱ پیمانه

ادویه پلویی پودر شده به  مقدار لازم

میخک پودر شده یک هشتم قاشق چای خوری

نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده به مقدار لازم

برنج ۳ پیمانه

کره ۴۰ گرم

روغن کرمانشاهی ۳۰ گرم

ترکیبات ادویه پلویی

ادویه پلویی شامل گل سرخ پودر شده ,زیره سبز پودر شده از هرکدام دو قاشق چای خوری , دارچین پودر شده و زنجبیل پودر شده از هر کدام یک قاشق چای خوری , جوزهندی پودر شده و هل پودر شده از هرکدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کته مخلوط

نخود خیس و آبکش شده را همراه گندم و جو در قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت چهار ساعت بپزند . چهل تا شصت دقیقه پس از پخت , لوبیا سفید را به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند

در یک ساعت آخر پخت , عدس و ماش را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا کاملا پخته شوند پس از پخت , آبکش کنید

گوشت را در قابلمه ای دیگر حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شده و آب آن کاملا کشیده شود , سپس پیاز و زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید و مقداری آب به قابلمه اضافه کرده , حرارت ر ا زیاد کنید تا جوش بیاید , سپس حرارت ر ا ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد. پس از پخت , تکه های گوشت را به وسیله کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کنید

پیاز داغ را در قابلمه ای حاوی مقداری روغن ,  تفت دهید , سپس ادویه پلویی , میخک و مقداری فلفل سیاه را به آن بیافزایید و تفت دهید تا عطر آن ها به مشام برسد آب روی برنج خیس شده را خالی کرده و آن را همراه حبوبات و غلات پخته شده , کره , روغن کرمانشاهی ,مقداری نمک و چهار و نیم پیمانه آب به قابلمه بیفزایید حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و آب آن کاملا تبخیر شود

تکه های گوشت را وسط مخلوط پلو گذاشته در قابلمه را بگذارید و حرارت ر ا ملایم کنید تا به مدت نیمساعت بپزد و کاملا دم بکشد . پس از پخت , کته مخلوط را هم بزنید و آن را در ظرف مورد نظر بکشید و همراه ماست سرو کنید

در صورت عدم دسترسی به روغن کرمانشاهی می توانید از روغن مایع استفاده کنید یا اینکه مقدار کره را افزایش دهید

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.