گالری عکس

» قدم به قدم تمپر کردن شکلات

  • تاریخ : ۱۵ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


قدم به قدم تمپر کردن شکلاتتمپر کردن شکلات روشی است که درخشش زیبایی به آن می بخشد از این حالت شکلات می توان به عنوان دیپ استفاده کرد

مواد لازم برای تهیه تمپر کردن شکلات :

۵۰۰ گرم شکلات تلخ ریز خرد شده با کاکائو ۶۵ درصد

ظرف نسوز مناسب برای بن ماری با بویلر دوبل

حرارت سنج

طرز تهیه تمپر کردن شکلات :

دو سوم از شکلات را در ظرف بن ماری بریزید و مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود و به دمای ۴۵ تا ۵۰ درجه سانتی گراد برسد , سپس ظرف را از روی حرارت بردارید

بقیه شکلات را بتدریج به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شود و به دمای بین ۲۸ تا ۲۹ درجه سانتی گراد برسد و شکلات تمپر شده و آماده استفاده است ,  اگر دمای آن کمتر از میزان گفته شده بود با قرار دادن  آن در ظرف بن ماری , کمی آن را گرم کنید

نکات تمپر کردن شکلات

شکلات , زمانی به مرحله تمپر می رسد که در دمای بین ۳۱ تا ۳۲ درجه سانتی گراد باشد , اما اطمینان از تمپر شدن شکلات بدون دماسنج نیز امکان پذیر است و برای انجام این کار , ته پالت را به داخل شکلات فرو کرده و  اجازه  دهید تا خودش را بگیرد. روان و درخشان بودن شکلات , دلالت بر تمپر شدن آن دارد

هنگام استفاده از ظرف بن ماری دقت داشته باشید که آب یا بخار آب به هیچوجه  با شکلات تماس پیدا نکند . شکلات از کاکائو , کره کاکائو , شکر, وانیل و احتمالا پودر شیر تهیه می شود و یک قطره کوچک از آب , باعث رطوبت این مواد شده و باعث می شود کاکائوی موجود در آن از کره جدا شود ,  دقیقا مثل روغن و آب که با یکدیگر مخلوط نمی شوند

هرگر نباید روی شکلات در حال ذوب شدن را با در پوش بپوشانید , زیرا بخار متراکم می شود و قطره قطره به داخل شکلات ریخته خواهد شد

حرارات بیش از حد کاکائو , سایر مواد را از کره کاکائو جدا میکند . علاوه بر این , سوختگی شکلات را نیز در پی دارد که نتیجه آن یک شکلات ذوب شده بد رنگ خواهد بود . شکلات سوخته شده به هیچ وجه به حالت اول خود برنمی گردد, بنابراین هنگام تمپر کردن شکلات , نهایت دقت را داشته باشید

تمپر کردن شکلات شیری و سفید نیز به همین شیوه است  , اما از نظر دما کمی متفاوت هستند و این نوع شکلات ها در دمای بین ۴۵ تا ۵۰ درجه سانتی گراد ذوب می شوند و در دمای بین ۲۶ تا ۲۷ درجه سانتی گراد خنک و در دمای بین ۲۹ تا ۳۰ درجه سانتی گراد تمپر میشوند

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.