گالری عکس

» هماهنگی طعم و مزه واویشکا

  • تاریخ : ۱۳ام آبان ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :
  • نظرات : بدون نظر


هماهنگی طعم و مزه واویشکاواویشکا که درست می کنیم اندازه های آن برای چهار نفر و مدت زمان آماده سازی بیست دقیقه است و یک ساعت هم استراحت دارد و مدت زمان پخت بیست دقیقه است واویشکا یا واویشکه نام یک غذای سنتی روسی است که در زمان جنگ جهانی دوم وارد ایران شد و در اصل همان جغور و بغور ایرانی است . گیلانی ها با کمی تغییر در مواد اولیه , نام روسی آن را حفظ کردند و اکنون چند ده است که این غذا در لیست غذاهای محبوب ایرانی ها قرار گرفته است

مواد لازم برای تهیه واویشکا

تمرهندی ۱۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم

زرد چوبه پودر شده ۱ قاشق چای خوری

دل و قلوه و جگر گوسفند یا گوساله ( پاک و خرد شده ) ۱ کیلو

گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده ۴ عدد

نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به مقدار لازم

دارچین پودر شده ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه واویشکا

تمرهندی را بمدت یک ساعت در آب جوش خیس کرده سپس در صافی ریخته با فشار پشت قاشق هسته و پوسته آن را جدا کرده و شیره آن را از صافی رد کنید

پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ , روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود , سپس زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید

دل و قلوه را به تابه حاوی پیاز اضافه کرده و تفت دهید , سپس جگر را به آن بیافزایید و مجددا تفت دهید

گوجه فرنگی را همراه شیره تمره هندی , مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه بیافزایید و بگذارید بمدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم بماند  تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود

در آخر پخت , دارچین را به تابه اضافه کنید , سپس آن را از روی حرارت بردارید و واویشکا را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه نان سرو کنید

در صورت تمایل می توانید به جای تمرهندی از دانه انار ترش استفاده کنید

افرادی که پرهیز غذاهای گوشتی را دارند , می توانند به جای دل , قلوه و جگر به همان مقدار از بادمجان نگینی خرد شده استفاده کنند در این صورت توجه داشته باشید که فلفل سیاه را حذف کنید

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.