گالری عکس

» کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک


کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک ترکیب تمشک و قهوه بسیار ترکیب خوشمزه ای است این کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک بسیار طعم بی نظیری دارد این کیک بسیار کیک نرمی است . این مقدار برای شش تا هشت نفر و در پنج دقیقه آماده سازی شده و در چهل و پنج دقیقه هم پخته می شود

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک :

برای درست کردن کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک به این مواد نیاز داریم :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان +  ۱ قاشق غذا خوری

رنده پوست لیمو ۱ عدد

روغن مایع ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱پاکت

قهوه ساده ۱ قاشق مربا خوری

آب ۲ قاشق مربا خوری ( برای حل کردن نسکافه )

تمشک نصف کاسه ( برای خوب پوره شدن )

آرد ۱۴ قاشق ( ۲.۵ لیوان )کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک

کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک

کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک

کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک

طرز تهیه کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک :

برای درست کردن  کیک اسفنجی با ترکیبی از قهوه و تمشک ابتدا  شکر  یک لیوان به اضافه یک قاشق غذا خوری و تخم مرغ سه عدد و رنده پوست لیمو یک عدد را با هم ترکیب کرده و خوب هم میزنیم  تا همه مواد بخوبی با هم مخلوط شوند سپس شیر  یک لیوان , روغن مایع یک لیوان , وانیل یک پاکت و بکینگ پودر یک پاکت را ریخته در آخر آرد را کم کم ریخته و خمیر درست میکنیم

قالب کیک را چرب کرده  و مایه کیک را می ریزیم  دوبار به روی میز کوبیده  تا خوب پف کند

قهوه یک قاشق مربا خوری را با دو قاشق مربا خوری  آب حل کرده و و روی کیک با حرکت دورانی  می ریزیم  همین کار را با تمشک پوره شده هم انجام میدهیم

در فر ۱۸۰ درجه بسته به نوع فر بمدت چهل و پنج تا پنجاه  دقیقه می پزیم نیم ساعت اول اصلا درب فر را باز نکنید که پف کیک میخوابد

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.