گالری عکس

» کیک با اندازه های 9-6-3


بسیار عالی پف میکند : کیک با اندازه های 9-6-3کیک با اندازه های ۹-۶-۳ اندازه هایش همیشه در یادتان باقی می ماند و هرگز فراموش نمیکنید  و بسیار هم کیک نرم و خوشمزه است  اصلا خشک نمی شود و برای مدت زمان زیادی تازه باقی می ماند.کیک با اندازه های ۹-۶-۳ دارای سه عدد تخم مرغ و  روغن مایع سه فنجان کوچک چون این کیک آب معدنی و بکینگ پودر دارد خوب پف میکند دقت کنید که مثل همیشه همه مواد باید در دمای محیط باشد برای اینکه طعم پرتقالی آن حفظ شود وانیل و رندهپوست پرتقال را با هم  مخلوط میکنیم.اکنون برویم برای عصرانه یک کیک خوشمزه  درست کنیم

کیک با اندازه های ۹-۶-۳ برای شش نفر و آماده کردن آن پانزده دقیقه و مدت زمان پخت هم سی و پنج دقیقه است

مواد لازم برای تهیه کیک با اندازه های ۹-۶-۳ :

تخم مرغ متوسط ۳ عدد

روغن مایع ۳ فنجان کوچک

آب معدنی کوچک ۱ شیشه

شکر ۶ فنجان کوچک

بکینگ پودر ۱ پاکت

آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری

رنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوری

آب پرتقال ۳ قاشق غذا خوری

وانیل ۱.۵ پاکت

آرد ۹ فنجان کوچک

طرز تهیه کیک با اندازه های ۹-۶-۳

در یک کاسه سه عدد تخم مرغ  در اندازه متوسط و شکر  شش فنجان را با هم مخلوط کرده. در یک ظرف رنده  یک قاشق غذا خورنده رنده پوست پرتقال و یک و نیم پاکت وانیل را با هم مخلوط کرده و در دست مالش می دهیم تا معطر شود.

آب معدنی یک شیشه کوچک  , آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری  و آب پرتقال  سه قاشق غذا خوری و روغن مایع  سه فنجان کوچک را به مخلوط تخم مرغ و شکر می ریزیم و خوب هم میزنیم  اکنون مواد خشک را می ریزیم و با کمک ریسک هم میزنیم و خوب مخلوط می کنیم

الان مایه کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته و درفر ۱۷۵ درجه بمدت سی تا سی و پنج دقیقه می پزیم  وقتی به دمای محیط رسید برش میزنیم

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.