گالری عکس

» آموزش کوفته با استفاده از تخمه آفتابگردان


آموزش کوفته با استفاده از تخمه آفتابگردانکوفته با استفاده از تخمه آفتابگردان  نوع دیگری از کوفته گوشتی است در واقع در کشور ترکیه بیش از سیصد نوع کوفته وجود دارد و کوفته از بهترین خوراکی هایی است که در کشور ترکیه طرفدار دارد  اگر به روش صحیح کوفته درست کنیم یکی از غذاهای خوشمزه است

مواد لازم برای تهیه کوفته با استفاده از تخمه آفتابگردان :

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

سیر ۱ حبه

آرد سوخاری  نصف لیوان

جعفری ( اختیاری )

تخم مرغ ۱ عدد

جوش ۱ قاشق چای خوری

پاپریکا , فلفل سیاه , زیره و نمک

تخمه آفتابگردان ۱ مشت

مواد لازم برای سرخ کردن کوفته با استفاده از تخمه آفتابگردان

روغن سرخ کردنی

طرز تهیه کوفته با استفاده از تخمه آفتابگردان

در یک کاسه پیاز رنده شده در اندازه متوسط به مقدار یک عدد ریخته سپس روی آن  یک حبه سیر رنده شده می ریزیم  و سپس روی پیاز و سیر آرد سوخاری به مقدار نصف لیوان , جعفری ریز خرد شده , گوشت چرخ شده به مقدار دویست و پنجاه گرم , یک عدد تخم مرغ , یک قاشق چای خوری جوش و سایر ادویه جات را می ریزیم  و خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم مخلوط شود و یکدست شوند در آخر تخمه آفتابگردان را به اندازه یک مشت می ریزیم  خوب هم زده  درب ظرف را گذاشته یا در یک کیسه  نایلونی قرار داده و در یخچال بمدت دو تا سه ساعت قرار میدهیم تا استراحت کند توصیه میکنم حتما این کوفته ها بعد از ورز دادن در یخچال استراحت دهید بسیار طعم متفاوتی پیدا خواهد کرد و لذیذ تر خواهد شد

بعد از استراحت در یخچال از کوفته تکه هایی به اندازه گردو برداشته  و به شکل کوفته در می آورید وقتی همه مواد را به شکل کوفته شکل دادید در یک تابه روغن سرخ کردنی ریخته و کوفته ها را سرخ میکنیم. بسیار کوفته متفاوت و لذیذی است

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.