گالری عکس

» بروکلی مزه دار شده با سس بشامل


بروکلی مزه دار شده با سس بشاملاگر هر روز صد گرم بروکلی خام بخورید ویتامین ث بدنتان تامین می شود بروکلی فواید بسیار زیادی دارد  ولی باید مدت زمان پخت آن خیلی کوتاه باشد که ویتامین های آن از بین نرود بروکلی را در بخار پخته و آن را با سس بشامل مزه دار می می کنیم

این مقدار برای چهار نفر و در بیست دقیقه  آماده سازی شده و در سی دقیقه هم پخته می شود

مواد لازم برای خوراک بروکلی مزه دار شده با سس بشامل :

بروکلی ۶۰۰ گرم

آب گرم ۵  لیوان

مواد لازم برای سس بشامل :

کره ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۱ قاشق غذا خوری

شیر ۲ لیوان

زرده تخم مرغ ۱ عدد ( اختیاری )

نمک نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

جوزهندی رنده شده یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی خوراک :

پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم

 نکته مهم  برای تهیه بروکلی مزه دار شده با سس بشامل :

اضافه کردن زرده تخم مرغ به سس بشامل باعث می شود که رنگ سس بشامل زرد شود  و وقتی بروکلی را از فر در میآوریم باعث  سرخ شدن روی بروکلی میشود میتوانید از ظروف سوفله های تک نفره هم بجای ظرف پیرکس  استفاده کنید

طرز تهیه بروکلی مزه دار شده با سس بشامل :

بروکلی را گل گل جدا کرده و ساقه های خیلی سفت را جدا میکنیم  در یک آب گرم  بروکلی های تمیز شسته شده را بمدت پنج تا شش دقیقه می پزیم  وقتی کمی نرم شد  از صافی رد کرده  در یک ظرف پیرکس مخصوص فر قرا میدهیم

طرز تهیه سس بشامل :

برای تهیه سس بشامل کره را در یک قابلمه کوچک ریخته  وقتی کره ذوب شد آرد را ریخته و هم زده تا رنگش تغییر کنید و در حرارت کم تفت میدهیم  شیر سرد را کم کم ریخته  و مرتب هم زده  نمک و فلفل سیاه و جوزهندی رنده شده را ریخته  از حرارت برداشته  و ولرم که شد زرده تخم مرغ ریخته و تند تند هم میزنیم

اکنون روی بروکلی پخته شده  این سس بشامل را می ریزیم رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم  در فر ۲۰۰ درجه گرم قرار داده تا رویش طلایی شود بمدت پانزده دقیقه می پزیم

بروکلی منبع ویتامین و مواد مفید در زمستان است و خودش هم خوراک بسیار لذیذی است

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.