گالری عکس

» پیتای مرغ با چاشنی خیار ترکیب تازه تابستانی


پیتای مرغ با چاشنی خیار ترکیب تازه تابستانیپیتای مرغ را که می خواهیم آموزش دهیم به چاشنی خیار نیاز داریم که طریقه درست کردن چاشنی خیار در انتهای همین پست قرار داده شده است  برای درست کردن پیتای مرغ تعداد ۲ نفر , آماده سازی ۲۰ دقیقه , استراحت یک ساعت و نیم در سطح متوسط طبقه بندی شده است

مواد لازم برای تهیه پیتای مرغ

برای درست کردن پیتای مرغ این مواد را تهیه کنید :

آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق سوپ خوری

سیر کوبیده شده ۴ حبه

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

سرکه بالزامیک ۲ قاشق چای خوری

اورگانو پودر شده ۱ قاشق چای خوری

نمک  ۱ قاشق چای خوری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۲ عدد

چاشنی خیار طبق دستور داده شده

نان پیتا ۴ عدد

برگ کاهو پاک شده ۴ عدد

گوجه فرنگی حلقه ای خرد شده ۲ عدد

خیار حلقه ای خرد شده ۲ عدد

پیاز سفید حلقه ای خرد شده ۱ عدد

طرز تهیه پیتای مرغ

آب لیمو ترش تازه را همراه شیر , روغن زیتون , سرکه بالزامیک , اورگانو و نمک در ظرفی بریزید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید

سینه های مرغ را به مخلوط بالا بیافزایید و زیر و رو کنید , سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شوند پس از این مدت مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کرده و آن ها را گریل کنید

چاشنی خیار را طبق دستور داده شده آماده کنید

نان های پیتا را در تابه ای نسوز قرار دهید و روی حرارت ذغال قرار دهید تا گرم شوند چاشنی خیار را روی نان ها بمالید سپس برگ کاهو , گوجه فرنگی , خیار پیاز و سینه های مرغ را روی آن بگذارید و نان ها را بپیچید و سرو کنید

چاشنی خیار :

دو پیمانه ماست یونانی را همراه یک عدد خیار رنده و آب گرفته شده , ۲ حبه سبر کوبیده شده , ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه , ۲ قاشق چای خوری سرکه بالزامیک و نصف قاشق چای خوری شوید خشک پودر شده , مقداری نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده در ظرفی در دار بریزید و کاملا هم بزنید سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه ها با هم ادغام شوند

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.