گالری عکس

» ساده ترین روش درست کردن رول پای سیب


ساده ترین روش درست کردن رول پای سیبرول پای سیب هم پای چای عصرانه است که در مواد لازم رول پای سیب از خمیر فیلو استفاده شده است که برای تهیه خمیر فیلو , به سوپر مارکت های معتبر و بزرگ مراجعه کنید و به مایه پر کننده نیاز داریم که دستور آن در انتهای همین پست آمده است از این مقدار مواد ۱۶ عدد رول پای سیب خواهم داشت که در بیست دقیقه آماده سازی شده و چهل و پنج دقیقه هم استراحت دارد و مد ت زمان پخت هم بیست دقیقه است

مواد لازم برای تهیه رول پای سیب

اسپری روغن مقداری برای چرب کردن

مایه پر کننده طبق دستور داده شده

خمیر فیلو به تعداد لازم

کره ذوب شده مقداری

پودر قند مقداری برای تزیین

خامه فرم گرفته مقداری برای سرو

آماده سازی رول پای سیب

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن را با اسپری روغن , کمی چرب کنید فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی درجه حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد تنظیم گرم کنید

مایه پر کننده را طبق دستور داده شده آماده کنید

از خمیر فیلو به ابعاد ۱۵/۱۵ سانتی متری برش دهید و آن ها را روی سطحی صاف قرار دهید سپس روی  آن ها را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی , به مقداری کره آغشته کنید

حدود دو تا سه قاشق سوپ خوری از مایه پر کننده را روی خمیرهای فیلو بریزید خمیر را به صورت رول فرم دهید و روی آن ها را مجددا بوسیله قلم موی مخصوص آشپزی به کمی کره آغشته کنید , سپس دو طرف خمیر را به روی رول تا بزنید و پس از هر بار رول کردن خمیر , مقداری کره روی آن ها بمالید

مراحل پایانی رول پای سیب

رول های آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا طلایی رنگ و خشک شوند

پس از این مدت سینی را از فر خارج کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه بمانند تا سرد شوند سپس آنها را از سینی جدا کرده و سی دقیقه روی نوری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند . رول های سیب را در ظرف مورد نظر بچینید روی آن ها مقداری پودر قند پاشیده و همراه خامه سرو کنید

در صورت تمایل می توانید رول های پای سیب را در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند ( روغن جوش )

طرز تهیه مایه پر کننده :

۲ عدد سیب بدون پوست و خرد شده , یک قاشق سوپ خوری آب لیمو ترش تازه , یک سوم پیمانه شکر نرم و دانه ریز , یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای , دو قاشق چای خوری دارچین , یک دوم قاشق چای خوری جوز هندی , یک چهارم پیمانه مغز گردو ریز خرد شده و یک هشتم قاشق چای خوری نمک  را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.