گالری عکس

» طریقه فیله کردن ماهی تخت و ماهی گرد


طریقه فیله کردن ماهی تخت و ماهی گرد

فیله کردن ماهی گرد

برای فیله کردن ماهی تخت باید ابتدا باله ها و فلس های ماهی را بگیرید . به طور معمول بسته به اندازه ماهی , می توانید از یک ماهی تخت , دو یا چهار عدد فیله تهیه کنید

ابتدا ماهی را روی تخته برش قرار دهید , طوری که قسمت تیره رنگ آن رو به بالا باشد , سپس اطراف بدن ماهی را با چاقوی فیله ببرید تا به استخوان برسید

با چاقویی تیز , شکافی از سر تا دم در قسمت وسط ماهی ایجاد کنید تا به استخوان برسید

اطراف سر و لبه های بدن ماهی را با چاقو ببرید

فیله را با چاقوی فیله کنی از قسمت شکاف به سمت لبه های آن جدا کنید و سعی کنید کم ترین مقدار گوشت روی تیغ ها باقی بماند . ماهی را برگردانده و فیله سمت مقابل را نیز به همین ترتیب جدا کنید

فیله را از سمت پوست دار آن روی تخته برش قرار داده و یک برش در عرض گوشت و در انتهای دم ایجاد کنید , سپس انتهای دم را با دست گرفته و چاقو را در یک زاویه سطحی و صاف مانند اره کردن , وارد شکاف کنید و بین گوشت و پوست حرکت دهید

فیله کردن ماهی گرد

پس از فرآیند فلس گیری , میتوانید ماهی را فیله کرده یا به صورت قطعات بزرگ بی استخوان برش دهید . برای فیله کردن بهتر است از چاقوی تیز و انعاف پذیر فیله کنی استفاده کنید تا گوشت ماهی هدر نشود . از سر تا دم ماهی را در امتداد تیغه پشت برش دهید و از جهت تیغ ها به عنوان راهنما استفاده کنید . گوشت را در امتداد استخوان پشت کاملا ببرید و چاقو را طی کار , صاف و چسبیده به تیغ ها نگه دارید . در حین حرکت چاقو , گوشت جدا شده را با دست دیگرتان نگه دارید . ماهی را به سمت دیگر برگردانده و مرحله یک را کاملا در طرف دیگر ماهی تکرار کنید

روش های مزه دار یا مرینیت کردن ماهی :

مزه دار یا مرینیت کردن عبارت است از خواباندن گوشت در مواد معطر و خوش طعم تا مزه و عطر آن ها به خورد گوشت رفته و فرآیند پخت راحت تر انجام شود

مدت زمان لازم برای مرینیت گوشت ماهی به ماهیت و اندازه خوراک بستگی دارد . حتما ماهی را طی مدت مرینیت , در یخچال قرار دهید . پیش از پخت , ماهی را روی صافی و در دمای محیط قرار دهید تا مواد اضافی مرینیت ان خارج شده و کاملا آب آن گرفته شود و یکی از روش های مرینیت کردن که در نفوذ عطر و مزه سبزیجات و ادویه ها درطول مدت زمان پخت به داخل گوشت موثر است, بدین ترییب است که اول باید دو تا سه شکاف در دو طرف ماهی در امتداد استخوان آن ایجاد کرده , سپس سبزیجات و ادویه ها را در شکاف های ایجاد شده فرو برده و فرآیند پخت را انجام دهید

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.