گالری عکس

» 2019 » فوریه

  • تاریخ : ۹ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


تمام رازهایی که باید بدانیم تا بهترین میزبان باشیمدر ایام نوروز با دور هم جمع شدن می توانیم لحظه هایی به یاد ماندنی را رقم بزنیم , هر چه ساده تر , لذت بخش تر , اما معنی سادگی رعایت نکردن اصول نیست و باید بدانیم هر رسمی , رسومی دارد حتی اگر ساده برگزار شود . برای اینکه این دورهمی ها لذت بخش تر شود لازم است نکاتی را با هم مرور کنیم , نکاتی ساده اما مهم

رسمی دعوت کنیم :

برای برگزاری میهمانی رسمی یا دورهمی ساده , ادب حکم میکند , دعوت اولیه حتما تلفنی باشد و به ارسال پیامک و تلگرام اکتفا نکنیم . بهتر است  در این دعوت کمی اطلاعات راجع به میهمانی به مدعوین داده شود تا بدانند با چه نوع پوششی در میهمانی حاضر شوند . لازم نیست نوع لباسی که میهمان باید بپوشد را به او گوشزد کنیم , فقط کافی است نوع میهمانی را مشخص کنیم تا خودش بتواند تصمیمی بگیرد. برای کامل کردن این فرایند بهتر است روز قبل از میهمانی  آدرس , ساعت و تاکید براینکه مشتاق دیدن حضورشان هستیم را برای شان ارسال کنیم

خودمان هم از پیش آماده باشیم

یک ساعت قبل از زمان شروع میهمانی حتما آماده باشیم ! اگر به هر علتی میهمان ها زودتر از موعد مقرر برسند و ما آماده نباشیم اصلا حس خوبی را به آنها انتقال نمی دهیم

برای میزبانی آماده شویم

برای میزبانی حرفه ای لازم است سبک میهمانی مان را بدانیم. آیا قرار است میهمانی ساده با پذیرایی سبک باشد یا میز شامی حرفه ای با پذیرایی رسمی . آگاهی در این مرحله می تواند از چیدمان میز , نوع منویی که می خواهیم تهیه کنیم , لیست خرید و …. به ما ایده می دهد و مسیر پیشروی ما را مشخص تر کند. حتی نوع پذیرایی هم به نوع میهمان هایی که دعوت میکنیم بستگی داردتمام رازهایی که باید بدانیم تا بهترین میزبان باشیم

میزبانی خونگرم باشیم :

در زمان ورود میهمان ها بهتر است استقبال گرمی از آنها داشته باشیم و در بدو ورود بوی تمیزی به مشامشان برسد , این بو می تواند با روشن کردن یک عود با اسانس وانیل باشد , شمعی با بوی معطر یا پر کردن فضا با گل های خوشبو. در زمان ورود میهمان ها به سمت اتاق تعویض لباس راهنمایی شان کنیم تا بدانند در کجا باید لباس های شان را عوض کنند سپس منتظر بمانیم تا آنها را به سمت سالن همراهی کنیم . اما در نظر داشته باشیم حضورمان نباید حتی برای لحظه ای باعث شود آنها استرس بگیرند . اگر نمی خواهیم میهمان وارد اتاق خاصی شود , بهتر است در اتاق را ببندیم . با هر میهمان زمانی را صرف کنیم و مطمئن شویم که به همه خوش میگذرد و همه از اینکه در  میهمانی هستند , خوشحالند و میهمانان خجالتی را دریابیم و وقت بیشتری را با آنها سپری کنیم

حواسمان به دمای خانه باشد

مطبوع بودن دمای خانه بسیار حائز اهمیت است به خصوص اگر تعداد میهمان ها زیاد هم باشد که بدون شک هوا گرم تر نیز خواهد شد . بهترین کار برای خنک کردن خانه این است که یک ساعت قبل از شروع میهمانی تهویه ها را روشن و اجاق گارها را خاموش کنیم . همچنین میتوانیم پنجره اتاقی را که کسی در آن رفت و آمد ندارد , باز کنیم . به این ترتیب میهمان ها هر زمان احساس کردند نیاز به هوای تازه دارند می توانند به این اتاق بروند

در آشپزخانه نمانیم

گاهی در زمان ورود میهمان ها این دغدغه را داریم که سریعا از آن ها پذیرایی کنیم , به همین علت در زمان ورود , آن ها را برای مدتی تنها می گذاریم که این باعث معذب شدن آنها می شود , به خصوص اگر میهمان ها با همدیگر آشنا نباشند بهتر است این رویه را کنار بگذاریم و برای مدتی در کنار آنها بنشینیم و با آنها گپ و گفت و گویی داشته باشیم و اگر همدیگر را نمی شناسند آن ها را با یکدیگر آشنا کنیم و اجازه دهیم با هم تعامل داشته باشمد تا میهمان ها احساس دوستانه و گرمی در منزل ما داشته باشند و بعد می توانیم با سوال کردن از اینکه چه نوع  نوشیدنی میل دارند آن ها را برای مدتی تنها گذاشته و به آشپزخانه برویم . در این صورت میهمان در بدو ورود حس معذب شدن نخواهد داشت  و علت عدم حضور شما برای میهمان قابل درک است

پایانی شیرین تدارک ببینیم

زمانی که میهمان ها به هردلیلی آخرشب تمایل به ترک میهمانی را دارند اصلا به آنها اصراری برای ماندن نکنیم . این کار نه تنها نشانه میهمان نوازی نیست بلکه آن ها را معذب میکند , زیرا حتما دلیلی موجه برای رفتن دارند و فقط با اصرار برای ماندن , خاطره یک شب ماندگار را برای آن ها عوض میکنیم

 

  • تاریخ : ۹ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


مهمانی ماندگار شوید : ریزه کاری هایی که باید به عنوان مهمان رعایت کنید

مهمان و آداب و رسوم آن : هر رسمی رسومی دارد و اکنون اشاره میکنیم که برای داشتن اوقاتی ماندگار فقط میزبان نباید نکاتی را رعایت کند , میهمان نیز باید میزبان را همراهی کند

سروقت تشریف ببریم

این روزها بسیار باب است هر کجا دعوت می شویم , دیرتر حضور می آوریم انگار باکلاس تر است اما کاملا طرز فکر اشتباه است . میزبان از روزها قبل در تلاش است تا همه چیز را برای ما تدارک ببینید و منتظر رسیدن ماست  . رسیدن به موقع برای میزبان بسیار خوشایند است چون با آمادگی کامل , پذیرای ماست

دست خالی تشریف نبریم

میزبان از مدت ها قبل در تلاش است تا شرایطی فراهم کند تا به ما خوش بگذرد پس بهتر است ما هم دست خالی به میهمانی نرویم یک جعبه شیرینی یا شکلات , هدیه ای بسیار متداول است , بهتر است متفاوت باشیم تا میزبان را خوشحال کنیم . دسته گل زیبا یا گلدانی ماندگار , یک شیشه ترشی یا مربای خانگی با دسری لذیذ که می تواند تکمیل کننده میز میزبان باشد حس بهتری را انتقال می دهد

موبایل را کنار بگذاریم

چند استثنا برای این قاعد وجود دارد , یکی اینکه پرستار بچه بخواهد با ما تماس بگیرد یا با  تلفن کار مهمی داشته باشیم که نتوانیم به وقتی دیگری موکول کنیم  به جز این موارد , بهترین کار به عنوان یک میهمان این است که گوشی تلفن مان را در کیف مان بگذاریم و کلا از ان چشم بپوشیم . به اندازه کافی طی روز درگیر گوشی تلفن مان هستیم , حداقل این فرصت های دور هم بودن را غنیمت بشماریم و از کنار هم بودن لذت ببریم . اگرضرورتی پیش آمد که باید جواب تلفن مان را بدهیم از بقیه عذر خواهی کنیم و جمع را ترک کنیم تا حداقل آرامش دیگران را مختل نکنیم

همراهی کنیم

برای میهمان خوب بودن , باید میزبان را همراهی کنیم . بهتر است گوشه گیر نباشیم و با سایر میهمان ها معاشرت کنیم و برای با هم بودن شور و شوق داشته باشیم

قدردانی کنیم

فردای میهمانی سپاسگزار شبی باشیم که میزبان برای ما تدارک دیده بود و با ارسال یک پیغام دوستانه یا تماس تلفتی تشکر کنیم و فکر دعوت میزیان هم باشیم

  • تاریخ : ۹ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


نگران به هم ریختن تناسب اندام در تعطیلات نباشید

تناسب اندام در تعطیلات : نوروز که فرا می رسد , معمولا نگرانی را به بسیاری از افراد تحمیل میکند که با اضافه وزن چه کنم ؟ چطور در این ایام , وزن خود را کنترل کنیم ؟ چطوری رژیم غذایی را رعایت کنیم ؟

در پاسخ به این سوال , باید گفت که رژیم غذایی صحیح و داشتن فعالی بدنی چیزی نیست که شما به طور مقطعی به آن نگاه کنید , بلکه باید زاویه دید خود را نسبت به این ماجرا تغییر دهید. موضوع اصلی این است که شما راهی را پیش گرفته اید که با پیروی از یک رژیم غذایی سالم , به سلامت بدنی و فیزیکی خود کمک کنید . پس قرار نیست , تعطیلات عید باعث استرش در شما شود و شما را از لذت مصاحبت با اعضای خانواده و دوستان منع کند

رسیدن به تناسب اندام , مستلزم تلاش طولانی و دائم است

هیچ فردی در ظرف مدت دو هفته , با هیچ رژیم غذایی و هیچ تمربن ورزشی به تناسب اندام نرسیده و یا حتی تناسب اندام خود را از دست نداده است , چرا که رسیدن به تناسب اندام , مستلزم راهی طولانی و همیشگی است و مختص زمان یا فعل خاصی نیست , بنابراین تناسب و زیبایی اندام , تنها در یک صورت امکان پذیر است که در تلاش برای تحقق آن , در طول سال و به طور مستمر انجام شود , نه موقتی و گاه به گاه

غذاها را در زمان مناسب سرو کنید

از تعطیلات لذت ببرید و کام خود را تلخ نکنید . تنها کاری که باید انجام دهید , این است که اعتدال را رعایت کنید و پس از پایان تعطیلات دوباره به برنامه قبلی خود باز گردید . این نکته را در ذهن تان بسپارید که  هیچ ماده غذایی بد نیست , فقط باید بدانید که کدام ماده را در چه زمانی بهتر است مصرف کنیدنگران به هم ریختن تناسب اندام در تعطیلات نباشید

غذای مناسب صبح ها

به عنوان مثال , صبح ها تا قبل از ظهر , بهترین زمان , برای مصرف میوه هاست , اما بسیاری افراد از سر نا آگاهی شب ها به جای پروتئین کلی میوه میخورند و از افزایش وزن خود گله مند هستند . آووکادو , کره بادام زمینی , مغزها و آجیل از جمله مواد غذایی هستند که باید آن ها را هنگام صبح سرو کرد

زمان مصرف مواد پروتئینی :

سفیده تخم مرغ که یک پروتئین زود جذب است را قبل و پس از تمرینات ورزشی مصرف کنید . غذاهای پروتئینی مانند مرغ , گوشت قرمز و ماهی را نیز در وعده اصلی , ناهار , شام سرو کنید

نکات مهم در تمرینات ورزشی

اگر در انجام تمرینات ورزشی , احساس لذت نمی کنید , مطمئن باشید یک جای کار اشتباه است . قرار نیست طی یک دوره دو , سه روزه سبک زندگی خودتان را تغییر دهید . باید بپذیرید که عادات خوب و  سالم , کم کم راه خود را پیدا میکنند و جای خود را با عادات بد عوض میکنند . سعی کنید از انجام تمرینات لذت ببرید و خسته و دلسرد نشوید. یادتان باشد که یک وعده غذای بد یا انجام یک روز تمرین عالی , هیچ تاثیری روی تناسب اندام نخواهد داشت , بلکه تغذیه و تمرین زمانی تاثیر گذار خواهند بود که پیوسته و مستمر باشند

پیروی از رژیم خود سر ممنوع

اگر با رژیم های غذایی غلط و بدون ورزش کردن , وزن خود را کاهش داده اید , باید بدانید که کار خیلی اشتباهی کرده اید , زیرا در این صورت هم عضله کمتر و هم متابولیسم پایین تری دارید و در نتیجه چربی کمتری از بدن شما سوخت می شود . نتیجه رژیم های بی منطق و خود سر , از دست دادن مقدار زیادی آب از بدن است و چون چربی سوزی در بدن صورت نگرفته است , وزن کاهش یافته , خیلی سریع تر از تصور شما , به حالت  قبل خود باز می گرددنگران به هم ریختن تناسب اندام در تعطیلات نباشید

عدد روی ترازو مهم نیست

اگر هدف شما , کاهش بافت چربی بدن است , باید دید خود را نسبت به این موضوع تغییر دهید و عدد روی ترازو حکم نهایی برای شما نداشته باشد , در پیروی از یک رژیم غذایی سالم و انجام ورزش های مناسب , ثابت قدم باشید تا به نتیجه و هدف خودتان برسید . نکته مهم این است که این مسیر , پایان ندارد و باید طوری برنامه ریزی کنید تا همیشه از آن احساس لذت و خوشحالی داشته باشید

تاثیر تمرین با وزنه

تمرین با وزنه یا انجام تمرینات بدنسازی به ویژه برای خانمها فواید بسیاری دارد . با انجام تمرینات بدنسازی و افزایش توده عضلانی , سوخت و ساز بدن حتی در هنگام استراحت نیز افزایش می یابد و این مساله باعث می شود که در طول شبانه روز کالری بیشتری بسوزانید

فواید وزنه زدن برای سلامتی

علاوه بر این ها , وزنه زدن , تراکم مواد معدنی استخوان ها را افزایش میدهد که بهترین راه مبارزه با پوکی استخوان است . وزنه زدن نه تنها عضلات را تقویت میکند , بلکه استحکام مفاصل را نیز بهبود داده و احتمال به بیماری های قلبی عروقی و دیابت را کاهش میدهد . از منظر دیگر , باید بدانید که وزنه زدن بهترین درمان افسردگی است و باعث می شود که اعتماد به نفس شما بالا برود. این نوع تمرین , محدودیت سنی ندارد و شما در هر سنی می توانید قدرت بدنی خود را افزایش دهید

اهمیت فعالیت بدنی در تعطیلات

شما با داشتن فعالیت بدنی در طول ایام نوروز می توانید میزان کالری سوزی خودتان را افزایش دهید. با انجام فعالیت های بدنی مثل پیاده روی , دوچرخه سواری , دو , راه رفتن روی تردمیل , انجام فعالیت های گروهی مثل والیبال , بسکتبال  و بدمینتون می توانید کالری سوزی خود را افزایش دهید

نکات مهم در تعطیلات نوروز

اگر به مسافرت رفته اید و در هتل اقامت دارید , از تجهیزات ورزشی هتل استفاده کنید

می توانید از کش های مقاومتی در منزل استفاده کنید

می توایند در پارک های نزدیک محل اقامت به فعالیت بدنی بپردازید

آب زیاد بنوشید و از نوشیدن دمنوش ها غافل نشوید

مصرف فیبر را کاهش ندهید

از شیرینی های کم شیرین تر یا کوچک تر استفاده کنید

۷ تا ۸ ساعت خواب را فراموش نکنید

پس از تعطیلات با انرژی مضاعف به وضع روتین قبل برگردید

  • تاریخ : ۹ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


پیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدوپیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدو اگر بخواهید برای عصرانه یا برای مهمان درست کنید به هرحال یک پیتزای بسیار متفاوتی است . توجه کنید که آرد کامل با آرد معمولی متفاوت است و موقع پختن احتمال باز شدنش زیاد است به این نکته دقت کنید . مدت آماده کردن این پیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدو یک ساعت و نیم و برای هشت نفر است

مواد لازم برای تهیه پیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدو

برای درست کردن این پیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدو به مواد اولیه خمیر و مواد داخلی نیاز داریم :

مواد لازم برای تهیه خمیر :

تخم مرغ ۱ عدد

روغن زیتون ۱ استکان

ماست ۲ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

آرد گندم کامل ۱۱ قاشق غذا خوری ( از آرد معمولی هم می توانید استفاده کنید )

مواد لازم برای تهیه روی پیتزا :

اسفناج ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

فلفل قرمز ۱ عدد

نمک  وفلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ ۲ عدد

خامه ۲۰۰ میلی لیتر

پنیر پیتزا ۱ لیوان

سایر مواد :

تخم کدو نصف لیوان

طرز تهیه پیتزای فرانسوی با اسفناج و تخم کدو

در قالب تارت ۳۰ سانتی یا در ظرف پیرکس دایره ای شکل با برس همه جای ظرف را چرب کرده یا کاغذ روغنی قرار میدهیم  برای درست کردن خمیر در کاسه تخم مرغ , ماست , روغن زیتون , بکینگ پودر را با چنگال هم زده وقتی خمیر آماده شد  رویش را پوشانده بیست دقیقه استراحت میدهیم  سپس در قالب چرب شده پهن کرده و  کناره های قالب هم دو سانتی از خمیر باشد

برای تهیه مواد روی پیتزا اسفناجهای بدون ساقه را ریز خرد کرده شسته و آبش را می گیریم و روی آن پیاز و فلفل ریز خرد شده . نمک و فلفل را می ریزیم با دست همه مواد را به شکل کوفته ورز میدهیم  تا نرم شوند ( دقت کنید که اسفناج ها خام باشد ) داخلش تخم مرغ ها, خامه و پنیر را ریخته و با قاشق هم زده و در وسط خمیر قرار میدهیم دقت کنید که فقط در وسط باشد و در کناره ها نباشد رویش تخم کدو می ریزیم

در فر ۱۸۰ درجه قسمت بالا و پایین فر را ده دقیقه قبل روشن کرده و به مدت پنجاه تا پنجاه و پنج دقیقه می پزیم وقتی ولرم شد برش زده آماده خوردن است

 

  • تاریخ : ۸ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


رنگ مو جدید عروس ۹۸

رنگ مو جدید عروس ۹۸  :: انواع مجموعه رنگ مو جدید عروس ۹۸ شیک و جدید سال ۲۰۱۹ – ۹۸

پیشنهاد ویژه ما به شما مدل  رنگ مو جدید عروس ۹۸  برای سال ۲۰۱۹ و نوروز ۹۸ می باشد .

همراه با مدل رنگ مو جدید  ۹۸ رنگ سال شیک و جدید در طرح های مختلف و رنگ های متنوع … قرار میدهیم .

مدل رنگ مو جدید ۹۸  :: در این مطلب از سایت روزنه آنلاین  برای شما نمونه هایی انواع جدیدترین مدل رنگ مو جدید  سال ۲۰۱۹ – ۹۸ فراهم اورده ایم که در ادامه مشاهد میفرمایید.

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸ – رنگ مو سال ۹۸ – رنگ مو نوروز ۹۸

رنگ مو جدید عروس 98 جذاب برای عروس های باسلیقه

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو جدید با فرمول 

مدل رنگ مو جدیدترین  

مدل رنگ مو جدید سال ۹۸ 

مدل رنگ مو جدید سال ۹۸ 

مدل رنگ مو جدید اینستاگرام 

مدل رنگ مو جدید برای موهای کوتاه 

مدل رنگ مو جدید سال 

مدل رنگ مو جدید ۲۰۲۰ 

مدل رنگ مو جدید زنانه 

مدل رنگ مو جدید برای پوست سبزه 

مدل رنگ مو جدید و شیک 

مدل رنگ مو جدید ۲۰۲۰ 

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

مدل رنگ مو ۲۰۱۹ – رنگ مو ۹۸ – رنگ مو جدید – مدل رنگ مو عید ۹۸

همچنین در ادامه روزنه آنلاین ::

  • مدل رنگ مو فانتزی ۱۳۹۸ مخصوص خانم های جوان
  • مدل رنگ مو فانتزی ۹۸ با استایل های زیبا و جدید

    مدل رنگ مو زنانه ۲۰۱۹ برای انواع صورت ها و سلیقه های مختلف

    مدل رنگ مو امبره ۲۰۱۹ برای خاص بودن در مهمانی های مختلف

  • تاریخ : ۸ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


خوشمزه ترین نوع پخت کاپ کیک برای روز مادرکاپ کیک برای روز مادر از خوشمره ترین نوع کاپ کیک ها است که میتوانید برای ولادت با سعادت حضرت فاطهمه و روز زن درست کنید و در کنار اعضای خانواده همراه با یک استکان چای لذتش را ببرید

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک برای روز مادر

برای درست کردن این کاپ کیک  به مواد کیک و مواد رویه نیاز داریم که در زیر با هم این مواد را مرور میکنیم

کره ۱۸۰ گرم

آرد ۶۳۰ گرم

زنجبیل پودر شده ۱ قشق سوپ خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

تخم مرغ ۲ عدد

کرم رویه : طبق دستور داده شده

شکر نرم و دانه ریز ۳۷۵ گرم

وانیل شکری یک چهارم قاشق چای خوری

شیر  ۲۵۰ میلی لیتر

آماده سازی کاپ کیک روز مادر

فر را از ۱۵ دقیقه قبل , روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد , تنظیم و گرم کنید . کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود . آرد را همراه زنجبیل , بکینگ پودر و نمک در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید . داخل قالب های مافین را با کپسول مخصوص مافین بپوشانید.کرم رویه را طبق دستور داده شده آماده کنید

طرز تهیه کاپ کیک روز مادر

کره و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا به رنگ کرم روشن در آید , سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به آن بیافزایید و مجددا با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود . مخلوط آرد و شیر را به تدریج به مایه بالا بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند. سفیده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با دور تند هم زن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره های همزن , روی آن باقی بماند , سپس آن را به آرامی به مخلوط آرد بیافزایید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. مواد داخل کپسول مافین , داخل قالب ها بریزید , طوری که یک سوم از قالب ها , خالی بماند

مراحل پایانی کاپ کیک روز مادر

کاپ کیک ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه , در طبقه وسط فر گرم شده , قرار دهید تا بپزند . پس از پخت , کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و به مدت ۲۰ دقیقه , در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند . کرم رویه را داخل قیف با سرماسوره شکوفه بریزید و روی کاپ کیک های خنک شده را با آن تزیین و سرو کنید

کرم رویه برای کاپ کیک روز مادر

۴۰۰ گرم پنیر خامه ای را همراه ۸۰ گرم کره و نصف قاشق چای خوری وانیل در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند , سپس ۴۶۰ گرم پودر قند را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید

  • تاریخ : ۸ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


بازوی مرغ را اینگونه سوخاری کنیدبازوی سوخاری مرغ را با مواد لازم و طرز تهیه یاد بگیرید و از این به بعد این مدل بازوی سوخاری مرغ را درست کنید این بازوی سوخاری مرغ برای تعداد ۴ نفر آماده سازی ۱۵ دقیقه استراحت ۲۰ دقیقه پخت ۱۵ دقیقه و درست کردنش هم آسان است

مواد لازم برای تهیه بازوی سوخاری :

برای درست کردن بازوی سوخاری مرغ به این مواد نیاز داریم :

بازوی مرغ ۱۲ عدد

آب لیمو ترش تازه یک چهارم پیمانه

نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به مقدار لازم

پودر سوخاری ۱۰۰ گرم

تخم مرغ هم زده شده ۳ عدد

روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدارلازم

سیب زمینی خلالی درست و سرخ شده مقداری برای سرو

طرز تهیه بازوی مرغ سوخاری :

برای درست کردن این مرغ سوخاری خوشمزه دوازده عدد بازوی مرغ را همراه آب لیمو ترش تازه در مقدار یک چهارم پیمانه, مقداری نمک و فلفل سیاه در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا همه جای بازوی مرغ به این مواد آغشته شود روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت بیست دقیقه در یخچال قرا ردهید تا کاملا مزه دار شوند و طعم بگیرند . پس از این مدت بیست دقیقه , ظرف را از یخچال خارج کرده بازوهای مرغ را در ظرفی حاوی پودر سوخاری بغلطانید سپس به تخم مرغ آغشته کرده و در آخر , مجددا در پودر سوخاری بغلطانید و در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

بازوهای مرغ را به وسیله کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. آنها را همراه سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. این هم یک انتخاب و رسپی خوشمزه برای کسانی که به غذاهای سوخاری علاقمندند از پر طرفدارترین خوراکی هایی است که با مرغ درست می شوند بخصوص بچه ها عاشق غذاهای سوخاری هستند و یاد آور خاطره شیرین دوران بچگی است ولی گول نخورید که رژیمی نیست

  • تاریخ : ۸ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


کیک با سس ماست بسیار کیک خوبی است در عرض یک ساعت آماده شده و این اندازه ها برای هشت نفر است .  روی کیک یک ترکیب متفاوتی دارد که باعث شده طعم و مزه این کیک از سایر کیک ها متفاوت شود

مواد لازم برای تهیه کیک با سس ماست :

برای درست کردن کیک با سس ماست به این مواد نیاز داریم :

تخم مرغ ۳ عدد

دوشاب یا عسل ۴-۵ قاشق غذا خوری

موز خرد شده ۳ عدد

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱ پاکت

جوش ۱ قاشق چای خوری

کاکائو ۱ قاشق غذا خوری سرپر

آرد ذرت ۱ لیوان

پودر قندق ۲ قاشق غذا خوری سرپر

مواد لازم برای تهیه سس ماست

ماست ۲ لیوان

پودر قند ۲ قاشق غذا خوری

پودر ژله ۵۰ گرم

آب گرم  ۱ استکان

مواد لازم برای روی کیک :

پودر فندق

طرز تهیه کیک با سس ماست

برای درست کردن کیک با سس ماست در یک کاسه سه عدد تخم مرغ را ریخته , عسل یا دوشاب به مقدار چهار تا پنج قاشق غذا خوری را می ریزیم و با میکسر به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم میزنیم سپس وانیل یک پاکت, بکینگ پودر ,یک پاکت,  جوش یک قاشق چای خوری را می ریزیم و دوباره هم میزنیم

در یک ظرف دیگر سه عدد موز را پوره کرده و به ترکیب بالایی اضافه میکنیم  و با لیسک هم میزنیم و پودر کاکائو , یک قاشق غذا خوری سرپر, آرد ذرت یک لیوان و پودر فندق دو قاشق غذا خوری سرپر را می ریزیم  یک خمیر کیک سفتی است در قالب کیک کمربندی ۲۳ تا ۲۵ سانتی چرب شده می ریزیم و در فر سرد قرار داده و درجه ۱۷۰ حداقل ۵۵ تا ۶۰ دقیقه می پزیم

برای درست کردن سس روی آن در یک ظرف پودر ژله پنجاه گرم ر ا ریخته , آب گرم یک استکان ریخته با چنگال هم زده و دو قاشق غذا خوری پودر قند را ریخته  و دوباره هم میزنیم و در یخچال بمدت ۱ تا ۲ ساعت قرار داده  وقتی کیک پخت در آورده و صبر کرده تا کیک سرد شود سپس با استفاده از ملاقه روی کیک می ریزیم و برش میزنیم

  • تاریخ : ۷ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


چطوری تارت یوفکا بپزیم ؟تارت یوفکا را با استفاده از مرغ و کدو با طعم بورک درست میکنیم هم خیلی لذیذ است و هم ظاهر شیکی دارد این تارت یوفکا در ۴۵ دقیقه آماده شده برای هشت نفر است

مواد لازم برای تهیه  تارت یوفکا

برای درست کردن تارت یوفکا این مواد را آماده و در دسترس قرار داده سپس اقدام به تهیه کنید

یوفکای آماده ۲ عدد

مرغ خرد شده ۱ عدد

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

کدو سبز ۲ عدد متوسط

شوید یا جعفری

نمک , فلفل سیاه , پاپریکا از هرکدام ۲ قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس :

روغن مایع ۱ فنجان کوچک قهوه

آب ۲ فنجان کوچک قهوه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

سایر وسایل مورد نیاز :

قالب کیک وسط خالی در اندازه ۲۵ در ۳۰ سانتی

روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه تارت یوفکا

برای درست کردن این تارت یوفکا اول مرغهای خرد شده را در روغن زیتون بمدت پنج تا شش دقیقه تفت داده , کدوها را با پوست رنده کرده و فشار داده تا آب آن خارج شود ریخته سپس جعفری و شوید را ریز خرد کرده نمک و فلفل سیاه می ریزیم پنج دقیقه تقت داده و از حرارت برداشته تا ولرم شود

داخل قالب کیک با کمک فنجان روغن زیتون ریخته و خوب چرب میکنیم  و یوفکای اول را پهن کرده طوری که یوفکاها از قالب آویزان شود یوفکای دومی را هم پهن کرده  و با مخلوطی از آب و روغن مایع خیس کرده مواد مرغ ولرم شده را ریخته و یوفکاهای آویزان شده از کناره های قالب روی آن قرار داده  بقیه آب و روغن را در تخم مرغ ها ریخته و می مالیم در فر گرم ۲۰۰ درجه قرار داده تا بمدت ۳۰ دقیقه بپزد سپس از فر در آورده  از قالب کیک وارونه کرده  سپس برش زده  و آماده خوردن است  این بورک را می توانید در ظرف پیرکس گرد هم درست کنید هیچ فرقی ندارد

  • تاریخ : ۷ام اسفند ۱۳۹۷
  • موضوع : عکس
  • بازدید :


کیکی که پف نمیکند: کیک براونی با استفاده از کفیرکیک براونی با استفاده از کفیر از دسته کیک هایی است که بدون گلوتن است و بسیار سالم است  چون روغن , آرد سفید هم ندارد و با اینکه پف نمیکند ولی بسیار خوشمزه است . مدت آماده کردن این کیک براونی با استفاده از کفیر یک ساعت و برای هشت نفر است توصیه میکنم از این کیک سالم برای اعضای خانواده و مهمانان درست کنید

مواد لازم برای تهیه کیک براونی با استفاده از کفیر

برای درست کردن کیک براونی با استفاده از کفیر به این مواد نیاز داریم :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر نصف لیوان

کفیر نصف لیوان

پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر ۱ پاکت

وانیل ۱ تا ۲ پاکت

نشاسته ذرت نصف لیوان

آرد برنج ۱ لیوان

پودر بادام نصف لیوان ( یا پودر فندق یا پودر گردو )

طرز تهیه کیک براونی با استفاده از کفیر

برای درست کردن کیک براونی با استفاده از کفیر ابتدا در یک کاسه سه عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده , شکر  نصف لیوان را ریخته و با درجه تند هم زن به مدت دو تا سه دقیقه هم میزنیم . کفیر نصف لیوان , بکینگ پودر یک پاکت و وانیل یک تا دو پاکت را ریخته یک تا دو دقیقه هم زده در آخر آرد برنج یک لیوان و نشاسته ذرت نصف لیوان را می ریزیم . پودر بادام یا فندق یا گردو نصف لیوان را ریخته با لیسک هم زده . این خمیر غلیظی است در قالب کمربندی ۲۰ تا ۲۵ سانتی چرب شده شده با قلم مو را ریخته و در فر ۱۶۰ درجه گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه می پزیم سپس برش داده و آماده سرو کردن است

ترکیبات بکار رفته در این کیک برای سلامتی ضرر ندارد و بسیار هم خوبست جزو کیک های خوشمزه کشور ترکیه است و بسیار هم شیک و زیباست کیک ساده , سریع و خوشمزه است که با بهترین دستور تهیه شده است و جزو خوردنی ترین کیک های  دنیاست

 

صفحه 1 از 23
12345678910 بعدی 20...«